Dance Valley

LET’S CELEBRATE 20 YEARS OF DANCE VALLEY. 

Dance Valley is jarig en wie jarig is trakteert! Met de 20ste editie schrijft Dance Valley geschiedenis; veel artiesten en nog veel meer muziek. Een Mystery Guest show als speciale verjaardagsact, daarmee gaat Dance Valley haar bezoekers verrassen, dance music eren en iedereen bedanken! Dance Valley gaat op zaterdag 2 augustus 20 keer zo hard knallen!

TIMETABLE ONLINE NOW
Al negentien edities verbluft het onafhankelijke en eigenwijze Dance Valley binnen- en buitenland. Na de bekendmaking van alle acts die Dance Valley 2014 tot een weergaloos feest gaan maken, staat nu ook de definitieve timetable online. Check daar op welke podia jij zaterdag 2 augustus wilt zijn om te genieten van jouw favoriete dj’s!

Ga los op namen als Steve Angello, Chuckie, The Bloody Beetroots Live, Showtek, Dirty South, Markus Schulz, Paul Oakenfold, The Partysquad, Flexican, Otto Knows, Bassjackers, Steve Lawler, Nicole Moudaber, Cristian Varela, Wildstylez, Brennan Heart, Evil Activities, Ophidian Live, Art of Fighters Live, Chain Reaction, Thera vs Deetox, Klingande, Franky Rizardo, Cinnaman en Nicky Romero als de ‘cherry on top’. Dat wordt springen op “Falling to forever”, het Dance Valley 2014 anthem van WIldstylez.

IT’S YOUR LUCKY DAY
Dance Valley pakt uit! In verschillende ‘Lucky Lockers’ liggen cadeautjes, van T-shirts en horloges tot mobiele telefoons. Wie weet ben jij een gelukkige winnaar. Thuisblijvers krijgen ook een verrassing van 17:00u tot 23:00u worden de optredens op de mainstage live uitgezonden via het livestream Dance Valley kanaal op YouTube. Connecten met je vrienden op het festival kan ook; over het gehele terrein is gratis Wi-Fi beschikbaar en via grote schermen worden de bezoekers continu op de hoogte gehouden van de belangrijkste festivalinformatie.

GET YOUR (SMART ASS) OVER HERE
Be a smart ass en koop je ticket op www.dancevalley.com/tickets. Kom je met de auto? Parkeren kun je dit jaar op maat organiseren. Kies het ticket dat het beste bij je past; P-Normal, P-special of P-Quick Exit. Parkeren kan vanaf € 15,-. Ga naar www.dancevalley.com voor meer informatie.

DANCE VALLEY ONLINE
Website:              www.dancevalley.com
Youtube:              www.youtube.com/DanceValleyUDC
Facebook:           https://www.facebook.com/dancevalleyfestival
Twitter:                http://www.twitter.com/UDC_DanceValley