Eddie Griffin

FUNNYMAN EDDIE GRIFFIN IN NOVEMBER TWEE KEER IN NEDERLAND TE ZIEN.

Comedy Central en FunX presenteren shows van Amerikaanse comedian in Rotterdam en Amsterdam

Op FunX is vanochtend bekend gemaakt dat de immer hilarische comedian Eddie Griffin in november voor twee shows naar Nederland komt. Op maandag 10 november is de ster van o.a. tv-serie ‘Malcolm & Eddie’ te zien in Theater Zuidplein in Rotterdam en op donderdag 20 november in de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg. De kaartverkoop voor beide shows start op zaterdag 19 juli om 10.00 uur via Ticketmaster Nederland.

Funnyman Eddie Griffin heeft vanaf begin jaren negentig een carrière opgebouwd waar vele comedy-collega’s alleen maar van kunnen dromen. Dankzij optredens als “regular” in de Comedy Store -waarbij hij al snel werd vergeleken met gerenommeerde comedians als Richard Pryor, Redd Foxx en Lenny Bruce- werd hij gevraagd om opener te zijn van de toen immens populaire Andrew Dice Clay tijdens een show in Madison Square Garden. Kort erna werd hem een rol in Def Jam Comedy aangeboden en Griffin’s nationale doorbraak was een feit. Daarop volgden jaren van succesvolle solo-shows, guest performances in verschillende films, series én albums (met o.a. Dr. Dre, Tupac en Snoop Lion) en een vermelding in Comedy Centrals “Top 100 Greatest Stand-Up Comedians of All Time”.

Ook in Nederland mag “funny motherfucker” Griffin rekenen op een vaste fanbase. En niet alleen door zijn vaste rol in de ‘Chapelle Show’ en in de sit-com ‘Malcolm & Eddie’, maar vooral door zijn rollen in succesvolle films als ‘Deuce Bigalow’, ‘Norbit’ en ‘Armageddon’. Ook zijn guest appearances in animatieseries ‘Black Dynamite’ en ‘The Boondocks’ en cameo’s in spoof movies als ‘Scary Movie’ en ‘Date Movie’ zijn onvergetelijk.

Comedy Central en FunX presenteren
EDDIE GRIFFIN

Maandag 10 november 2014
Theater Zuidplein – Rotterdam
Entree: € 30,- (exclusief servicekosten)
De kaartverkoop start op zaterdag 19  juli om 10.00 uur via de website van Ticketmaster Nederland, 0900 – 300 1250 (€ 0,60 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

Donderdag 20 november 2014
Melkweg (Rabozaal) | Amsterdam
Entree: 30,- (excl. servicekosten en lidmaatschap)
De kaartverkoop start op zaterdag 19  juli om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over Eddie Griffin op www.eddiegriffin.com of op Facebook.