Encore Festival

ENCORE FESTIVAL PRESENTEERT NEDERLANDSE CLUBHITS EN AANSTORMEND TALENT

Josbros is Encore Freshman 2014 en opent Encore Festival

Vanochtend is in de radioshow Start van FunX de winnaar van de Encore Freshman 2014 contest bekend gemaakt. Honderden mensen hebben in de afgelopen weken gestemd: aan Josbros de eer om op zondag 31 augustus Encore Festival te openen op de NDSM-werf in Amsterdam. Tot slot is het blok ‘Encore All Stars’ aan het programma toegevoegd; een half uur lang de grootste hits van eigen bodem. Kaarten voor Encore Festival zijn te koop via o.a. Ticketmaster Nederland.

Op zondag 31 augustus staat de NDSM-werf in Amsterdam volledig in het teken van hiphop, R&B en aanverwante stijlen waarbij de crème de la crème van live acts en dj’s te zien zullen zijn. Artiesten als Jeremih, Ty Dolla $ign,  Kid Ink, Pusha T, DJ Jazzy Jeff, GANZ, Vic Mensa,  Adje, Mack Wilds, Waldo & Sango, Full Crate x Mar, Jayh, Jacques Greene, Maydien en dj’s WaxFiend, Prime, 4Korners, Abstract, Cream, Djoevenile & Slick, Drivah, Irwan, KidQ, Sake, Shintaro, Snelle Jelle, SP, KidQ, Fullscale, Wantigga, Rancido, Cincity, Flava, SMP en Washington: alleen the top of the bill is goed genoeg om acte de présence te geven tijdens de eerste editie van Encore Festival.

Aangezien Encore Festival graag een podium biedt aan talent van eigen bodem, is het openingsslot gereserveerd voor de Encore Freshman 2014. Uit de ruim honderd aanmeldingen is er een selectie gemaakt: Feliciana, Josbros, Mongoose, Shot in the Zoo en ZaCairo waren de vijf nieuwe talenten waaruit gekozen kon worden. Inmiddels is duidelijk dat Josbros zich Encore Freshman 2014 mag noemen. De rapper uit Nieuwegein bracht onlangs in eigen beheer zijn ‘André Kuipers MP’ uit en tourde al met Great Minds. Naast het openingsslot, krijgt Josbros gedurende het hele jaar de support van de organisatie van Encore Festival.

Talent van eigen bodem komt ook terug in de vorm van ‘Encore All Stars’. In dit programma presenteren DJ’s Prime, WaxFiend en host 4SHOBANGERS de grootste clubhits uit eigen land. Deze bekende clubtracks worden aan elkaar gemixt alsof het een mixtape betreft, waar het publiek getuige van is. Artiesten als Kleine Viezerik, Jebroer, Zwart Licht, Adje, Ronnie Flex, Jayh en KaliBwoy leveren hier een bijdrage aan.

Encore Festival. You wanted more? You’ll get more!

 Zondag 31 augustus 2014

Encore Festival met o.a. Jeremih, Ty Dolla $ign,  Kid Ink, Pusha T, DJ Jazzy Jeff, GANZ, Vic Mensa,  Adje, Mack Wilds, Waldo & Sango, Full Crate x Mar, Jayh, Jacques Greene, Maydien, Pink Oculus, Encore All Stars (met o.a. Kleine Viezerik, Jebroer, Zwart Licht, Ronnie Flex en KaliBwoy) & Josbros (Encore Freshman 2014)+ dj’s WaxFiend, Prime, 4Korners, Abstract, Cream, Djoevenile & Slick, Drivah, Irwan, KidQ, Sake, Shintaro, Snelle Jelle, SP, KidQ, Fullscale, Wantigga, Rancido, Cincity, Flava, SMP en Washington + mc’s 4SHOBANGERS, Leeroy, Marboo, Ron Simpson en MC Spider
Entree: € 35,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via www.encorefestival.nlwww.ticketmaster.nl en de Facebook-pagina van ENCORE.

Encore Festival is een samenwerking tussen ENCORE, Melkweg en Greenhouse Talent en wordt mede mogelijk gemaakt door 22Tracks, FunX, MTV en State Magazine.

Kijk voor meer informatie over Encore Festival op www.encorefestival.nl, op Facebook en Soundcloud.