Oude Haven Zomer Festival

Zomer Festival in Rotterdam beleeft tweede editie.

Na een succesvolle eerste editie wordt de Oude Haven op zondag 24 augustus 2014 weer omgetoverd tot de meest sfeervolle plek van Rotterdam. Op 4 podia aan de kades en op het water vinden optredens plaats van o.a. Jett Rebel (winnaar Edison, Serious Talent 3FM Award) & Eveline Vroonland. Nieuw en gevestigd talent met een eigen geluid zorgen voor een unieke festival sfeer in de Oude Haven. Vanaf 15.00 uur omgetoverd tot groots festivalterrein waar jong en oud genieten van verschillende optredens, good food en zomerse acts. Naast de vele optredens vinden de gehele dag activiteiten plaats in de historische en architectonische omgeving van het unieke stukje Maasstad.

foto: Jett Rebel

Waterconcert, art & vintage!

Een ontspannen middag en avond voor jong en oud. Stap op een bootje voor een intiem waterconcert en slenter langs de kraampjes op de kade met kunst, hebbedingetjes en vintage spullen. Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken op deze idyllische plek tussen de wolkenkrabbers. Op de Koninginnewerf kunnen de kids onder andere luisteren naar een verhalenverteller, muzikant óf zich laten schminken.

3FM Serious Talent Award

De rode draad van ‘Oude Haven Zomerfestival’ is muziek. Vanaf 15.00 uur zal de eerste band aftrappen op één van de drie podia. De gehele dag vinden optredens plaats van gevestigde en opkomende namen. Zo bestaat de programmering uit oa. Jett Rebel (winnaar Edison, Serious Talent 3FM Award) & Eveline Vroonland. Rebel won in 2014 de 3FM Serious Talent Award en schreef onder andere de titelsong voor de blockbuster film ‘The Amazing Spider-Man 2.

Oude Haven Rotterdam

De Oude Haven Rotterdam kent een lange historie. Het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging maken het een uitgaansgebied bij uitstek. Oude Haven Zomerfestival is ontstaan als een gezamenlijk initiatief van de ondernemersvereniging Oude Haven, het Havenmuseum en buurtbewoners. Woordvoerster van de ondernemersvereniging, Ellen Wynia, vertelt: ‘De unieke samenwerking tussen alle betrokken partijen heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar de tweede editie van Oude Haven Zomerfestival kunnen neerzetten: een fantastisch evenement dat volgende jaren flink kan doorgroeien. Niet alleen door de programmering, maar ook omdat de Oude Haven een prachtig stuk Rotterdam is met veel potentie!’

Details:    Oude Haven Zomerfestival 2014

Datum       Zondag 24 augustus 2014

Locatie     De Oude Haven, Rotterdam

Tijd        15:00 uur – 22.00 uur | gratis entree

Line up     Jett Rebel, Eveline Vroonland, Rilan & the Bombardiers, Jack & the Weatherman, The High and the Lonesome, Luka, Madelief Licht, Kirsten Vennix

Website                  www.oudehavenzomerfestival.nl