The Beards

THE BEARDS MET LAUNCH TOUR TERUG VOOR DRIE SHOWS IN NEDERLAND.

Iedereen zonder baard, snor, sik, bakkenbaarden of andere vorm van gezichtsbeharing niet getreurd: The Beards komen weer naar Nederland om hun “evangelie” te verkondigen! Immers, een scheermes is je reinste vorm van blasfemie en een voluptueuze baard het ultieme summum. Op dinsdag 2 december zijn The Beards te zien in Doornroosje, de dag erop in het Groningse VERA en op zaterdag 6 december in Tivoli De Helling. De kaartverkoop start op vrijdag 18 juli om 10.00 uur via o.a. de websites van de zalen.

De vier rockers worden door hun aanstekelijke combinatie van gortdroge humor met folk, rock, glam en pop al vanaf het prille begin vergeleken met The Darkness, Electric Six en Tenacious D. Een meer dan terechte vergelijking met de gevestigde niche-genoten, want in eigen land zijn The Beards in dusdanig korte tijd zo populair geworden dat ze niet alleen alle zalen uitverkopen en support act zijn geweest van legendarische bands als Kiss, maar ook keer op keer genomineerd én beloond zijn met diverse awards.

Ook buiten “down under” weten The Beards inmiddels hordes mannen en vrouwen voor zich te winnen. Met twee bijzonder succesvolle wereldtours op zak, incl. de shows in Nederland waarbij het dak eraf ging in Amsterdam, Rotterdam  en Tilburg, komen de mannen eind dit jaar terug met hun vuige rock ’n roll. Nu is het aan Nijmegen, Groningen en Utrecht om zich te laten bekeren tot “The Beard Revolution”!​


THE BEARDS –  “The Beard Album – Launch Tour”

Dinsdag 2 december 2014
Doornroosje – Nijmegen
Entree: € 14,- (exclusief servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 18 juli om 10.00 uur via de website van Doornroosje, via de kassa en de voorverkoopadressen in Nijmegen en Arnhem.

Woensdag 3 december 2014
VERA – Groningen
Entree: 14,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 18 juli om 10.00 uur via www.vera-groningen.nl en de voorverkoopadressen in Groningen.

 

Zaterdag 6 december 2014
Tivoli De Helling – Utrecht
Entree: 14,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 18 juli om 10.00 uur via de website van Tivoli, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over The Beards op www.thebeards.com.au of op Facebook.