Beatloverz

1e namen line-up Beatloverz.

8 november 2014 – Ahoy, Rotterdam

Hoewel we het liever niet willen horen, het is wel de realiteit. De zomer van 2014 lijkt definitief tot een einde te zijn gekomen. Maar wat is de beste manier om aan deze realiteit te ontsnappen? Wat dacht je van de bekendmaking van de eerste namen die Beatloverz 2014 tot een succes gaan maken. Als je bang was voor een naderende winterdip, dan helpen we je daar bij deze overheen. Want er staan meer dan genoeg vette dj’s klaar die er in november voor gaan zorgen dat je de dagelijkse beslommeringen even achter je kan laten. Het dak gaat er af op 8 november, in het sportpaleis Ahoy. Het dak van twee supervette area’s met voor elke Beatlover wat wils.

Raw Beatz. Waar wij onder andere Jay Hardway op het podium mogen verwelkomen. Na zijn spetterende optreden op Beatloverz 2013 en zijn ‘The Club’ op Dance Valley 2014, is de stage nu van hem en werkt hij ook Ahoy op 8 November naar een ongekend hoogtepunt.
Nog twee grootheden die niet onbekend zijn in de Beatloverz line-up zijn Gregor Salto en Gnairo Nvilla (LED). In The Club hebben zij het publiek in hogere sferen weten te brengen met hun set. LED brengt een stukje zomer in november met heerlijke Latin House. Iets om naar uit te kijken dus, net zoals de topper Franky Rizardo! Verleden jaar bracht hij heel Ahoy in beroering met zijn knallende set en ook dit jaar gaat dit niet anders worden.
En als laatste, onder de categorie Raw Beatz: We hebben ze een jaartje moeten misschien, maar ze zijn terug! Dit maal samen, harder en beter. Deze battle is er één die de Beatloverz geschiedenis in gaat en waar veel mensen nog lang over na zullen   praten. Please give it up for, Stefan Villijn versus Undercontrol!

In de tweede area, Loving Beatz, kom je tot de ontdekking dat het hebben van een gehoororgasme niet onmogelijk is. The Flexican & MC Sef hebben Beatloverz na het zieke feest in 2013, in ieder geval niet meer los kunnen laten en staan klaar om deze area wederom compleet eigen te maken. Biggi en Superior hebben verleden jaar samen een zwoele, opzwepende set weg weten te zetten en Superior hetzelfde dit jaar met Diamondspin & MC Akash. Biggi verschijnt op het podium met MC Elton Jonathan.
En net als je dat als dat alles was geeft ook Jayh ook een geweldig liveoptreden. Als dat toch geen heerlijk feestje wordt?

We snappen dat de Beatloverz-kriebels na het lezen van de eerste namen, bijna ondragelijk zijn geworden en het voor jullie gevoel al niet beter kan worden, maar toch is dit enkel een voorproefje. Stay tuned voor meer namen en laat je meeslepen, in november. Door de enige, echte en vetste Beatz!

Beatloverz 8 november 2014
Sportpaleis Ahoy, Rotterdam
www.beatloverz.com
Early Bird tickets: €27,50 | UITVERKOCHT!!!
Regular tickets: €32,50
(De 1e 500 ticketkopers krijgen een EXTRA ticket voor de speciale Beatloverz showcase in Walibi op 6 september!)
Late Bird tickets: €37,50
Late Bird tickets + Hotel: vanaf €80,00 p.p.