Beatloverz

Beatloverz DJ contest.

Met de handen in de lucht dirigeer je de beats naar een hoogtepunt en het publiek laat zich meevoeren op de muziek. Als de climax is bereikt is barst het feest ook echt los! Duizenden mensen komen in beweging en dansen door elkaar heen. Van de roerloze, bijna gehypnotiseerde menigte van net is niets meer over. Iedereen gaat hard, iedereen gaat los en dit komt allemaal door jou.

Het is nu misschien lastig voor te stellen, maar ook de grote namen van Beatloverz hebben ooit alles geprobeerd om hun muziek aan de man te brengen. Ook voor hun was het ooit niets meer dan een droom om geweldige sets weg te geven voor een uitgelaten en extatisch publiek.

Omdat wij als geen ander weten dat het lastig is, om een kans te krijgen jouw talenten aan de rest van de wereld te laten zien, geeft Beatloverz jou, als DJ graag een unieke kans.Wij organiseren een contest waarmee je een wel heel erg vette prijs kan winnen!  Namelijk een plekje in de showcase van Beatloverz, in Walibi Holland op 6 september. Je staat in het voorprogramma van meerdere grote namen. Zoals Gregor Salto, Lady Bee en Vato Gonzales. Hoe sick wil je het hebben? Een kans die je niet kan en niet mag laten schieten!

Heb jij voor 2 september een 30 minuten durende mix voor ons in de aanbieding, beschikbaar op 6 september en weet jij als geen ander hoe jij het Beatloverz-gevoel door middel van jouw muziek over moet brengen? Kijk dan snel op www.beatloverz.com voor de voorwaarden. Wie weet zien we jou op 6 september, in Walibi?!  En daar maak jij jouw DJ-droom waar!