CATCH

Festival maakt eerste namen bekend.

De eerste namen voor CATCH zijn bekend. Hudson Mohawke, Kaytranada, Simian Mobile Disco performing Whorl, Kelela, Floating Points, Larry Gus, Years & Years, John Wizards, Seekae, FilosofischeStilte, Nuno dos Santos en Clap! Clap! staan op het programma. CATCH is een nieuw concept voor spannende en vernieuwende elektronische (live)muziek, georganiseerd door TivoliVredenburg en PITCH. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 31 oktober.

CATCH vindt plaats in het gloednieuwe Utrechtse muziekpaleis TivoliVredenburg. In de Ronda, Pandora, Cloud Nine en omliggende ruimtes staan meer dan twintig live-acts en dj’s op het programma. Er worden nog meer namen bekend gemaakt.

Met CATCH wordt de PITCH filosofie in een intiemere indoor variant gevangen. Met ruimte voor ongeveer 3500 bezoekers, gaat de programmering van CATCH de diepte in en is gericht op opkomende en vernieuwende live-acts en dj’s die zich meer in de underground bevinden.

De voorverkoop voor CATCH start dinsdag 19 augustus om 10 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.catchfestival.nl/ en kosten €35.

—–

CATCH

TivoliVredenburg

http://www.catchfestival.nl/

Tickets: €35,- vanaf dinsdag 19 augustus 10 uur via http://www.catchfestival.nl/.