Das ‘Foute’ Bierfest

Das ‘Foute’ Bierfest met de foute party van Q-music.Op zaterdagavond 18 oktober organiseert ACCELERATION 2014, een internationaal race- en muziekevenement, Das ‘Foute’ Bierfest in de TT Hall van Assen. Gerard Joling verzorgt één van de hoofdacts van de avond en Q-music sluit met haar foute party aan. Das ‘Foute’ Bierfest is het grootste bierfeest van Nederland, waar een mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid het programma vormen. Duitse schlagerzanger Dennie Christian is daarom ook van de partij. Daarnaast hebben we nog een keur aan Nederlandse artiesten om deze avond tot een groot feest te maken. Ook komt er een spetterende surprise-act met een Brabants tintje. De complete line-up wordt de komende weken bekendgemaakt.

Voor meer informatie en tickets: www.acceleration-holland.nl