Dawa

Jonge band komt met nieuw album.

“Es gibts vieles, aber nichts das schön” wordt er in thuisland Oostenrijk over DAWA gezegd. De jonge band die tot voor kort een goed bewaard underground geheim was, komt deze zomer met hun nieuwe album “This Should Work.”

Met alleen een gitaar, cello, cajon en twee unieke stemmen creëert DAWA iets bijzonders. Tijdens hun optredens zetten de vier muzikanten een sfeer neer die het meest aan een huiskamerconcert doet denken, ongeacht hoe groot de zaal waarin ze spelen.

Met een geconcentreerde ontspannenheid, felle passie en een melancholisch optimisme heeft de band en prachtig album opgenomen. John Dawa’s soulfulle stem en Barbara Wiesinger’s aangrijpende vocalen gecombineerd met Laura Pudelek’s impulsieve cellospel en Norbert Kröll’s gevoel voor ritme maken van “This Should Work” een verfrissende soundtrack voor een mooie nazomer.

“This Should Work” komt eind augustus 2014 officieel in de Benelux uit. De nieuwe single is de track “Roll The Dice”. De albumtrack is in een geheel nieuw jasje gestoken. De “Roll The Dice Urban Contact Remix” is hier te beluisteren. Vergeet ook niet het artwork van het album te checken. De inventieve hoes geeft de luisteraar de keuze zijn favoriete DAWA-lid in de spotlight te zetten.

www.dawa-official.com

www.soundcloud.com/officialDAWA