FestyLand

FestyLand wordt Heerlijk Hemelrijk Festival.

Vanaf komende editie zal de zondag van FestyLand verder gaan onder een andere naam met een eigen identiteit. Heerlijk Hemelrijk Festival vindt plaats op zondag 12 oktober bij recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Op deze zelfde nieuwe locatie wordt op 10 en 11 oktober ook FestyLand georganiseerd.

“Tijdens voorgaande edities van FestyLand werd er op vrijdag en zaterdag vooral gericht op de festivalgangers. De zondag werd ingevuld voor een veel bredere doelgroep.” aldus Rien Somers (organisatie). “In feite waren het dus al twee verschillende evenementen. Maar om dit kracht bij te zetten én om de zondag een eigen smoel te geven, hebben we besloten de zondag los te trekken van FestyLand onder de noemer Heerlijk Hemelrijk Festival”.

Heerlijk Hemelrijk Festival

Waar tijdens FestyLand op vrijdag en zaterdag een minimum leeftijd van 18 gehanteerd wordt, is Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag toegankelijk voor iedereen. Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden interessant. Somers: “Denk aan een groots, maar toch intiem  evenement in de breedste zin van het woord. Gezellig wat drinken onder het genot van sfeervolle muziek in de Jupiler Stage en culinair vermaak op het terrein. Voor de jongeren hebben we een sterk muziekprogramma in de Jupiler Ballsroom en de Spektakulair waar zij flink los kunnen gaan! Daarnaast is er ook volop vermaak voor de jeugd. Denk bijvoorbeeld aan professionele fotoshoots, modeshows en styling make-overs in de Fashion & Lifestyle tent. Maar ook workshops en clinics op muziek- en voetbalgebied. In de Fun Palace staan springkussens en attracties opgesteld en natuurlijk zorgt een DJ voor leuke muziek!”. Kortom, een dag vol met optredens van bekende bands, DJ’s, workshops, culinaire belevenissen en speelplezier.

Camping Hemel te Rijk

Tijdens FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival kan er aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 10 oktober 14.00 uur tot maandag 13 oktober 12.00 uur. Tickets zijn enkel online te bestellen via www.heerlijkhemelrijkfestival.nl of www.festyland.nl. Let op! Voor de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

Tickets Heerlijk Hemelrijk Festival

Vanaf donderdag 21 augustus om 19.00 uur start de online voorverkoop voor zowel Heerlijk Hemelrijk Festival als FestyLand.