Huntenpop

Gevarieerd Huntenpop compleet met electropunkers The Subs!

Alle optredens op de jubileumeditie vinden plaats in festivaltenten.

Wat 25 jaar geleden in Varsselder-Veldhunten begon als een klein tentfeest met o.a. Normaal, is 25 jaar later uitgegroeid tot een Popfestival met topartiesten uit binnen- en buitenland! Een spektakel waarbij anno 2014 een uitgebreid muziekaanbod, bestaande uit 40 acts, de boventoon voert. Maar er is meer! Zo zijn er op 22 & 23 augustus diverse cocktailbarren, een speciaalbieren plein, vijf overdekte podia, kermisattracties, een festivalmarkt, waterpijplounge èn beschikt Huntenpop over dé gezelligste festivalcamping van Nederland.

Nieuw op Huntenpop 2014 is dat alle vijf podia overdekt zijn. De organisatie heeft voor vijf fraaie tenten gekozen omdat deze sfeerverhogend en intiem zijn. Ook komen lichtshows overdag in de verduisterde tenten beter tot hun recht. Bijkomend voordeel is natuurlijk ook dat iedereen bij weer of geen weer altijd droog staat.

Met de last-minute toevoeging van het Belgische THE SUBS, is het programma van Huntenpop 2014 compleet. Bijzonder trots is de organistaie van Huntenpop dan ook dat deze electropunkers uit Gent, na grote festivals als Extrema Outdoor, Dour en Rock Werchter, dit jaar naar het DRU Park te Ulft komen om een lekker feestje te bouwen.

Alleen al het feit dat zowel GUUS MEEUWIS als THERAPY? op Huntenpop staan, zegt eigenlijk al genoeg. Maar ook andere muziekstromingen zijn dit jaar ruim vertegenwoordigd. Zo is er bijvoorbeeld (hard)rock van VANDENBERG’S MOONKINGS en WHITE COWBELL OKLAHOMA, Balkanpop van SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR, bluesrock van JO HARMAN en DEWOLFF, house van CROOKERS en hiphop van KRAANTJE PAPPIE. En wat te denken van toppers als KENSINGTON en DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG?!

In de 3FM Serious Talent tent genieten de bezoekers van welke opkomende talenten Nederland voortbrengt. Hier luister je bijvoorbeeld naar JETT REBEL, DOTAN, SUNDAY SUN en DOUWE BOB. In de FESTILIFE TENT, kan men o.a. genieten van FEESTDJRUUD, DJ DANJAH & SNORREN en BAARDEN VJ’s en BASKERVILLE LIVE.