Imagi-Nation

Imagi-Nation waar twee werelden samenkomen.

Imagi-Nation, een totaal nieuw festival waar 2 werelden samen komen. Op 2 podiums waarvan 1 zich bevindt in een enorme tent met een enorm podium en een enorme hoeveelheid aan licht.  Het andere podium bood plek aan fans van o.a techno house.

De organisatie van het Hossa festival wilde uitbreiden met een nieuw festival die de dag na Hossa op hetzelfde terrein kon plaats vinden. Met diverse aanpassingen was het mogelijk om van Hossa Imagi-Nation te maken. ‘Het vetste dance festival’.

Op het karmikaze podium draaide DJ’s als MAD, Partyraiser en Darkraver. Fans van harde dance waren daar te vinden en dat ging er behoorlijk hard aan toe. Het weer had van zich laten horen waardoor het festival terrein op sommige plekken een modderpoel was geworden (wat door de organisatie prima is opgelost), maar dat liet de party gangers niet minder uit hun dak gaan op hun favoriete muziek.

De tent bood ruimte voor ruim 2500 dance liefhebbers. En hoewel de tent bij lange na niet volledig gevuld was was het feestje er niet minder om. De ruimte werd prima benut door bezoekers om hun dance move’s te laten zien. DJ Maus, Dutch Twinz, Franky Rizardo en Funkerman waren voor de bezoekers een geweldig voorprogramma voor de grote acts van de avond. De gigs die Ziggy, the Partysquad en Shermanology brachten bezoekers naar precies waar de organisatie ze wilde hebben, naar een ander land genaamd “ Imagi-Nation’.

“Een land dat jaarlijks verrijst en onderdak biedt aan alle leden van de orde van Imagineers. Een land dat wordt ontworpen naar de meest gekke, vrolijke, zieke, duistere, mooie, lieve gedachten van alle Imagineers en dus ook die van jou. Geen dictatorschap maar een echte democratie. Het perfecte land volgens JOU !”

En komend jaar wordt dit land opnieuw gecreëerd…

Fotografie en verslag: Jeroen Muller

http://www.makethepicture.nl/