Paul de Munnik

Zanger eert repertoire van Neil Diamond.

Paul de Munnik brengt een ode aan het repertoire van de Amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond. Hij reist er nu mee langs de Nederlandse podia. Op 28 augustus stond hij in Paradiso.

Paul de Munnik eert Neil Diamond en wordt begeleid door een unieke band van de top van Nederland onder de bezielende begeleiding van Prof Nomad a.k.a. Bartel Bartels  met muzikanten die onder andere spelen bij Van Dik Hout, Anouk, Guus Meeuwis en Doe Maar.

Paul de Munnik doet wie? Nou Neil diamond dus! Een van de grootste zangers ter wereld. Neil Diamond heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht als singer-songwriter met legendarische nummers als: ‘Red Red Wine’, ‘Girl You’ll be a Woman Soon’, ‘I’m a Believer’, ‘I am…I said’, ‘Sweet Caroline , ” Song Sung Blue’, ‘September Morn”, ‘Solitary Man’. Veel nummers van hem werden in films gebruikt (Pulp Fiction en Shrek) en door de grootse artiesten gespeeld; Elvis Presley, Frank Sinatra, Julio Iglesias, UB 40, Johnny Cash, Cliff Richard, Urge overkill, Harry Belafonte, Deep Purple, Albert Lee, The Monkees… En nu door Paul de Munnik! @Paradiso

Fotografie: Harold Versteeg