Robby Valentine

‘ Valentine – The Queen Album’ verschijnt op 13 september.

Omdat zijn eerste twee Queen tribute albums ‘A tribute to Queen 1’ (2011) en ‘A Tribute to Queen 2’ (2012) nagenoeg zijn uitverkocht heeft Robby Valentine besloten om deze albums -aangevuld met 5 nieuw opgenomen Queen classics,  samen te voegen tot zijn ultieme Queen Tribute plaat:  ‘The Queen album’

Op dit album heeft hij wederom ieder instrument ingespeeld en alle vocalen ingezongen. Het feit dat alle arrangementen tot in detail zijn uitgezocht en opgenomen zorgt voor de perfecte Queen sound.

De release party voor deze cd vindt plaats op 13 september in ‘Capsloc’ , Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel.   (www.capsloc.nl)

Hier zal Robby Valentine, begeleidt door zijn band, een keur aan Queen nummers ten gehore brengen en natuurlijk mogen hits als ,,Killer Queen”, ,,Bohemian Rhapsody”, ,,Somebody To Love”, ,,We Are The Champions”, ,,We Will Rock You”  niet ontbreken.

Wie deze act eerder heeft gezien op de Nederlandse Queen Fanclubdag in 2011 en 2012 en tijdens Britse Queen Convention in 2012 zal beamen dat de show een waar spektakel is waarbij Valentine heen en weer vliegt van gitaar naar vleugel en weer terug om de perfecte vertolking van het origineel neer te zetten.  Wat voorheen begon als een one-man-show, is nu uitgebouwd tot een complete band waarin ook Idols 2 finaliste Marlies (alias Maria Catharina van de band Aniday) bij enkele nummers de lead vocalen voor haar rekening neemt.

Op 27 september zal Valentine wederom optreden op de officiële Queen Convention in Prestatyn, Engeland, waar men reikhalzend uitkijkt naar de ‘full band performance’  van het multi-instumentaal fenomeen.

Dat de officiële Queen fanclub hem andermaal heeft uitgenodigd, is veelzeggend.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=84YT6p4riNs