Steel Panther

Glam metal band naar HMH.

Op 17 maart 2015 komt de Amerikaanse glam metal band Steel Panther voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Eén keer eerder gaf Steel Panther een concert in Amsterdam; een half jaar na het Nederlandse debuut op FortaRock 2012 stonden de vier legendes van Steel Panther voor een uitzinnig publiek in de Melkweg. Steel Panther is niet vies van alle typische hardrock clichés die je je maar bedenken kunt en ook licht seksistische teksten worden niet geschuwd. Sterker nog, deze ingrediënten zorgen steevast voor volle zalen en memorabele avonden. Opgericht in 2000 liggen er inmiddels vier studioplaten op de plank, waarvan de eerste onder de oude bandnaam Metal Skool en de laatste, ‘All You Can Eat’ op 1 april jl. verscheen. Met krakers als ‘Death To All But Metal’, ‘Asian Hooker’, ‘Party All Day’ en ‘If You Really Love Me’ werd ook het publiek tijdens de laatste drie clubshows in Nederland flink opgezweept en veranderden zowel 013, Oosterpoort als Tivoli in één groot glam metal feest. Maar vergis je niet, de heren van Steel Panther zijn behalve rasechte entertainers, compleet met veel leder, spijkerjacks, badges, haarbanden en een flinke dosis humor en parodie, ook uitermate goede muzikanten die hun vak verstaan. We ontvangen ‘The hottest band out of Hollywood since Mötley Crüe, Guns N’ Roses and Poison ruled the Sunset Strip’ dan ook met open armen. Steel Panther, “All You Can Eat Tour”, 17 maart 2015, Heineken Music Hall, Amsterdam; zorg dat je erbij bent en “Party Like Tomorrow Is The End Of The World!”

Steel Panther, All You Can Eat Tour

Dinsdag 17 maart 2015, Heineken Music Hall, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 35,- (excl. servicekosten)