Tinashe

ZANGERES TINASHE OP 23 AUGUSTUS LIVE TIJDENS ENCORE FESTIVAL PREPARTY.

Om de stemming er vast goed in te krijgen voor de eerste editie van Encore Festival op 31 augustus, is de Amerikaanse zangeres Tinashe op zaterdag 23 augustus live te zien tijdens de Encore Festival Preparty in de Melkweg, Amsterdam. De kaartverkoop is zojuist gestart via de website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Tinashe begon haar carrière in The Stunners, een meidengroep die o.a. het voorprogramma verzorgde voor Justin Bieber. In 2011 viel de groep echter uit elkaar, wat Tinashe de kans gaf om met een sneltreinvaart een bloeiende loopbaan op de rails te zetten. Zo heeft ze diverse modellenopdrachten in de wacht weten te slepen, speelde ze mee in verschillende films en televisieseries als “Two and a Half Men” (als vriendinnetje van Jake Harper) én bracht ze verschillende mixtapes uit.

Afgelopen jaar heeft de 21 jaar oude zangeres een mooie platendeal te pakken gekregen en heeft ze meteen een nieuwe mixtape, ‘Black Water’, uitgebracht. De daarvan afkomstige single ‘2 On’ is –mede dankzij de guest appearance van ScHoolboy Q en de productie van DJ Mustard-  een van de grootste clubhits van het moment. De bezoekers van ENCORE hebben de clubbanger (zowel de originele versie als de remix van Drake) de afgelopen maanden regelmatig horen langskomen tijdens hun favoriete avond uit.


ENCORE
De wekelijkse nacht ENCORE in de Melkweg bedient elke zaterdag ruim 2.000 liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top dj’s als Waxfiend, Prime, KidQ, Drivah, Irwan, SP en Full Crate. ENCORE schotelt het uitgaanspubliek wekelijks een beleving voor middels verschillende thema’s en dj’s, programmeert shows van internationale acts, maakt radio voor o.a. FunX en biedt podium aan talent van eigen bodem. Ook organiseerde ENCORE afterparty’s op Noorderslag en voor de State Awards. Op 31 augustus vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van Encore Festival, waar tientallen artiesten en dj’s uit binnen –en buitenland op het programma staan.

Juize presents
TINASHE @ ENCORE FESTIVAL PREPARTY
Zaterdag 23 augustus
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 15,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop is vandaag om 11.00 uur gestart via website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Tinashe op www.tinashenow.com of op Facebook; meer informatie over ENCORE is te vinden op Facebook  en Soundcloud.