Zo.Festival

Derde editie Zo. Festival boordevol topartiesten en bier-beleving.

Bavaria organiseert op zaterdag 20 september de derde editie van het Zo. Festival in haar eigen achtertuin. De Brabantse brouwer heeft inmiddels een traditie hoog te houden als het gaat om muziekspektakel en verrassende acts op het brouwerijterrein. Dit jaar zullen topartiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie, Shermanology, Watermät, Egbert Live, Benny Rodrigues, Mr. Polska en FeestdjRuud XXL het podium betreden.

Het Zo. Festival bestaat naast het hoofdpodium uit verschillende area’s waar gasten zich kunnen vermaken. Naast de artiesten is er op het Zo. Festival een belangrijke rol weggelegd voor bier en Brabantse gezelligheid.

Een greep uit de area’s

Het decor van het hoofdpodium is compleet vernieuwd en zal een bonte en sfeervolle verzameling worden van Bavaria-blauwe attributen. De zogeheten secret area is dit keer in het industriële hart van de brouwerij te vinden. Gasten worden naar een geheime locatie vervoerd en kunnen daar rekenen op een bruisend privé-feestje. In de populaire Knotsgekke Kroeg zullen de Snollebollekes acte de présence geven. De kiemvloer, vernoemd naar de allereerste stap in het brouwproces, biedt een podium voor opkomend regionaal talent. Ook in de food-area is bier in deze editie één van de smaakmakers. In deze area wordt dit jaar geëxperimenteerd met bier als één van de ingrediënten.

In 2013 trok de tweede editie van het Zo. Festival ruim 5.000 bezoekers. Bavaria verwacht dit jaar 8.000 gasten te mogen verwelkomen. De Early Blue Tickets zijn al uitverkocht, reguliere kaarten zijn nog beschikbaar. Het Zo. Festival wordt net als de overige jaren georganiseerd in samenwerking met WiSH Events.

Meer informatie over het festival, impressies van de eerste twee edities en informatie over de kaartverkoop is te vinden op www.bavaria.com/zofestival. Voor sfeerbeelden van vorig jaar ga naar: http://www.youtube.com/watch?v=p67JwX7FiV8