Ásgeir Trausti

Ijslandse singer-songwriter maakt diepe indruk in Paradiso.

Op donderdag 4 september stond Ásgeir Trausti in Paradiso. Voorprogramma werd verzorgd door Celine Cairo.

In zeer korte tijd is de roem van Ásgeir Trausti als een raket omhoog geschoten. In zijn thuisland IJsland heeft hij al drie nummer 1 hits op zijn naam staan en verschillende prestigieuze awards in de wacht gesleept. Buiten Scandinavië weet de jonge singer-songwriter eveneens de aandacht te trekken. Met indrukwekkende optredens op onder andere Eurosonic/Noorderslag en SXSW heeft Ásgeir Trausti met zijn mix van folk en elektronica al diepe indruk achtergelaten. Het album ‘In The Silence’ werd dit jaar uitgebracht en is een waar IJslands pareltje vol met gevoelige, intense folknummers. @Paradiso

Fotografie: Harold Versteeg Photofresh.nl