Bo Saris

Zanger maakt line-up Night of the Proms compleet.

Met de bevestiging van Bo Saris is de line-up van Night of the Proms compleet. In 2006 stond de zanger al in het voorprogramma van Katie Melua. Acht jaar later delen de twee muzikanten het podium van Night of the Proms. Naast Katie Melua en Bo Saris maken ook Nile Rodgers & Chic, CeeLo Green en Ksenija Sidorova hun opwachting tijdens deze 25e editie van Night of the Proms.

Bo Saris begon zijn carrière als Sofuja, waarmee hij in 2003 meedeed aan het Nationaal Songfestival. Een jaar later werd hij de winnaar van het tweede seizoen van Idols. Onder de naam Boris bracht hij twee albums uit. Zijn debuutalbum ‘Rely On Me’ behaalde binnen een maand de gouden status.

Na een paar jaar radiostilte keert Boris Titulaer, zoals de zanger voluit heet, terug onder de naam Bo Saris. Hij verhuisde ondertussen naar Engeland en werkte hier 3 jaar aan een nieuw album waarvoor hij  topproducer Andre Harris (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson) inschakelde. Het eerste album dat hij uitbrengt als Bo Saris, ‘Gold’, verscheen in april met daarop de singles ‘The Addict’, ‘Little Bit More’ en ‘She’s on Fire’

De Nederlandse soulzanger heeft dit jaar diverse optredens gegeven waaronder op het North Sea Jazz Festival, Pukkelpop en Live at Amsterdamse Bos. Met het optreden op Night of the Proms maakt hij de line-up van deze feestelijke 25e editie compleet.

Night of the Proms 2014

Donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november. Ahoy – Rotterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree vanaf € 34 (excl. servicekosten)