Das ‘Foute’ Bierfest

Roy Donders en Jan en Anny treden op tijdens Das ‘Foute’ Bierfest.

De line-up voor Das ‘Foute’ Bierfest van ACCELERATION op 18 oktober is bekend. Naast Gerard Joling en Dennie Christian treden ook de stylist van het Zuiden Roy Donders en Jan en Anny, voormalig leden van BZN, op in de TT Hall Assen. Das ‘Foute’ Bierfest is het grootste bierfeest van Nederland, waar een mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid het programma vormen.

Bij de naam Roy Donders denk je al snel aan huispakken, krultangen en haarlak, glitters en worstenbroodjes met spek. Daardoor zou men bijna vergeten dat Roy ook een echte volkszanger is. Kom dus gezellig meezingen met ‘Royke’ in de TT Hall en natuurlijk mag dat ook in huispak.

De stemmen van Jan Keizer en Anny Schilder gelden als de meest herkenbare uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Als boegbeelden van hitformatie BZN maakten ze gezamenlijk tussen 1976 en 1984 furore en werd hit op hit gescoord.

ACCELERATION is een internationaal driedaags race- en muziekfestival dat op circuits wordt georganiseerd. In Nederland is het festival van 17 tot en met 19 oktober te zien op het TT Circuit Assen. ACCELERATION biedt de beste ingrediënten voor een weekendje uit: brullende motoren en spectaculaire races in het weekend, op vrijdagavond een spetterende 80s & 90s party gepresenteerd door David Hasselhoff en op zaterdagavond Das ‘Foute’ Bierfest.