Das Foute Bierfest

RADIONL en ACCELERATION bieden podium aan aanstormend volkstalent.

Op zaterdag 18 oktober presenteert ACCELERATION samen met RADIONL: Das ‘Foute’ Bierfest vanuit de TT Hall in Assen. Artiesten die optreden zijn onder andere Gerard Joling en Dennie Christian. Tijdens het voorprogramma is ruimte voor drie live-optredens. Daarvoor zijn wij op zoek naar het beste en meest verrassende aanstormende volkstalent m/v van Nederland.

Onderzoek van Buma NL wijst uit dat het volkse ‘Hollandse repertoire’ bijzonder weinig wordt gedraaid op de Nederlandse radiostations. Er blijkt zelfs uit het onderzoek dat goed verkopende en bekende namen uit het genre bijna nooit op de radio voorbij komen.

RADIONL is het enige radiostation in Nederland dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, aandacht besteedt aan het Nederlandse lied en bekend staat om haar lekkere Hollandse meezingers van de jaren ’60 tot de bekende hits van nu. Samen met ACCELERATION, het race- en muziekfestival en familie-evenement bij uitstek, heeft het station de handen ineengeslagen om zoek te gaan naar aanstormend volkstalent.

Vind je het leuk in het voorprogramma te staan van artiesten als Roy Donders, Dennie Christian, Jan en Anny en Gerard Joling, stuur dan YouTube linkje van jouw beste nummer naar volkstalent@radionl.fm. Een deskundige jury o.l.v. RADIONL maakt op 10 oktober de winnaars bekend. De winnaars worden live geïnterviewd op RADIONL.