FestyLand

Line-up bijna compleet.

Met nog enkele weken te gaan is de programmering van FestyLand 2014 nagenoeg compleet. De organisatie voegt met gepaste trots onder andere Typhoon & Band en The Jillionaire (Major Lazer) aan de tot nu toe bevestigde sterke line-up toe. De zevende editie van FestyLand vindt plaats op 10 en 11 oktober op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk te Volkel-Uden (NB).

Momenteel is er veel te doen rondom rapper Typhoon, die met zijn single Zandloper een grote hit te pakken heeft. Hij gaf een alom bejubelde show tijdens Lowlands én de rapper is komend seizoen ook nog eens de vaste huisband van De Wereld Draait Door. Samen met zijn 10-koppige band komt hij het festivalseizoen afsluiten! The Jillionaire vormt samen met Diplo en Walshy Fire het collectief Major Lazer, bekend van het nummer Watch Out For This (Bumaye). The Jillionaire zet solo een energieke show neer, bestaande uit zijn unieke mix van house, calypso met elektronische percussie en dancehall. Let your booty shake!

Deze artiesten maken het lijstje zo goed als compleet: De Staat, De Coen & Sander show, Vato Gonzalez’s Dirty House-stage, Billy the Kit, The Flexican & MC Sef, La Fuente, Navarone, MOTi, Stylus DJ’s ft. Giel Beelen, The Dirty Daddies, Birth of Joy, Jordy Dazz, Knarsetand, Bells of Youth, Boaz van de Beatz, Jebroer (live), D-wayne, Wiwek, Paceshifters, Rex Pharao, Sam O’Neall, Tony Junior, Boomshakalak Soundsystem, LNYTNZ, Ferreck Dawn, Texas Radio, DJ Irwan, It All Started in the 90’s, Bobby Rock, Loco Loco Discoshow, DJ’s Wipneus & Pim, Hardstyle John, Snelle Jelle, Fabulous 90’s DJ Team, Cesqeaux, Puinhoop Kollektiv, Poor John, Radio Feelgood, Manuccii, Banganagangbangers, Timmie Tirol, Jurgensen & MoKarim, Moksi, Matt & Kendo.

Al eerder werden de volgende bands bekend gemaakt: Kensington, Yellow Claw, La Pegatina, Otto Knows, Kovacs, Jett Rebel, FeestDJRuud’s Knaltival,  Memphis Maniacs, DubVision, Dirtcaps, Festa Orkesta o.l.v. Kees van Hondt, BZB, Lady Bee, Kenneth G en Mental Theo. De volledige line-up staat hier.

Online ticketverkoop (ook camping- en camper/caravantickets)
De voorverkoop van FestyLand tickets gaat een stuk harder dan voorgaande jaren. Tickets zijn echter nog volop online verkrijgbaar, ook in combinatie met camping, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat:

Editie 2013
Vorig jaar mocht de organisatie in drie dagen maar liefst 32.000 festivalgangers binnen de festivalpoorten verwelkomen. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2013.

Website & Social Media
Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Twitter, Youtube)