Food Truck Festival TREK

Eerste festivaldag meteen succesvol.

Vandaag is de eerste editie van het Food Truck Festival TREK in het Haagse Westbroekpark van start gegaan. De eerste dag van drie was meteen uiterst succesvol. Heel veel bezoekers wisten hun weg naar het gezellige festival te vinden. Een festival voor de hele familie.

De officiële opening van het festival was speciaal. De ‘de burgemeester van TREK’ kreeg de sleutels van het park uit handen van nachtburgemeester Rene Bom.

Het Westbroekpark is gedurende drie dagen (12, 13 en 14 september) omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met eten, drinken, theater, live muziek en kleinkunst. Het Westbroekpark staat tijdens TREK vol mobiele keukens waar een keur aan hapjes geproefd kan worden. Van poffertjes tot worst en van biologische frites tot vegetarische happen en nog veel meer.

Het festival duurt nog tot en met zondag en is gratis toegankelijk. Wel wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd voor het speciale milieuvriendelijke festivalglas, dat de bezoeker uiteindelijk mee naar huis mag nemen.

Fotografie: Loes van der Kraats