Jacqueline Govaert

Mooi optreden van de zangeres in Paradiso.

Op zaterdag 20 september stond Jacqueline Govaert in de Grote Zaal van Paradiso, ter ere van haar tweede studioalbum ‘Songs to Soothe’. De zangeres, ook wel bekend van haar vorige band Krezip, stond eerder dit jaar met haar plaat op de hoogste positie in de Album Top 100.

In de zomer van 2013 vertrok Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de plaat op te nemen bij Mitchell Froom. Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House en Sheryl Crow, en liet Jacqueline opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton. Het album ‘Songs To Soothe’ kwam op 21 maart 2014 uit en behaalde meteen de #1 positie in de Album Top 100.

In Paradiso kwamen de songs heel goed tot hun recht en de fans konden genieten van een onvergetelijke avond.

Fotografie: Esmee Burgersdijk