Jett Rebel

Jett Rebel hits Heineken Music Hall!.

Met de opening van de 3FM Awards trapte Jett Rebel een succesvolle festivalzomer af: van Pinkpop tot de Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Lowlands. En het houdt niet op: zojuist maakt Jett in de De Wereld Draait Door bekend dat hij op 21 februari 2015 naar de Heineken Music Hall komt, samen met een flink aantal muzikale gasten. Kaarten kosten €25 en zijn nu te koop.

Extravagant
De ster van Jett Rebel rees razendsnel en het einde lijkt nog niet in zicht. Singles Tonight en Louise slaan een brug tussen glamrock, pop en funk, worden gedraaid op alle grote radiostations en de extravagante Jelte Tuinstra is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en Giel Beelen. Na de EP’s Mars en Venus verschijnt op 30 oktober a.s. zijn debuutalbum en trapt Jett twee weken later zijn clubtour af: bijna twintig shows, waaronder een uitverkocht Paradiso, eindigend in de Heineken Music Hall op 21 februari 2015.

Ticketinfo
Kaarten voor het HMH-optreden van Jett Rebel, zijn band en muzikale gasten kosten €25 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl. De ticketverkoop is zojuist gestart.

3FM presents

JETT REBEL + special guests & support
zaterdag 21 februari 2015

Heineken Music Hall, Amsterdam
Tickets à €25 ex. servicekosten, nu verkrijgbaar.

Foto: Harold Versteeg