Kings of Ace – ADE 2014

Martin Garrix toegevoegd aan line-up Kings of Ace – ADE 2014

Ace Agency presenteert niemand minder dan de jonge wereldwijd bekende DJ Martin Garrix. De DJ die onlangs in Engeland een nummer 1 hit scoorde met ‘Animals’ zal optreden tijdens Kings of Ace, het showcase evenement van DJ boekingskantoor Ace Agency.

Op 17 oktober zal Kings of Ace haar thuisbasis the Sand weer aandoen en wordt de avond gevuld met de vele DJ’s die door Ace Agency worden vertegenwoordigd. Naast Martin Garrix, bestaat de line-up uit: Apster, Baggi Begovic, Bassjackers, Billy the Kit, Bobby Burns, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Jay Hardway, Jaziah, LNY TNZ, Mitch Crown, Ralvero, Shermanology, Sidney Samson, Ummet Ozcan, Wiwek en Yellow Claw. Het evenement wordt gehost door drie MC’s: Ambush, MC Roga, Zawdi MC.

De line-up van dit must-see evenement tijdens Amsterdam Dance Event 2014 is nog niet compleet. Binnenkort wordt er nog een ‘special guest’ aan de programmering van de avond toegevoegd.

Er is een speciale prijs voor de early birds. Er zijn hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar via Ticketscript.

Kings of Ace

Date: Friday, October 17th 2014

Location: The Sand

Line-up: Martin Garrix, Apster, Baggi Begovic, Bassjackers, Billy the Kit, Bobby Burns, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Jay Hardway, Jaziah, LNY TNZ, Mitch Crown, Ralvero, Shermanology, Sidney Samson, Ummet Ozcan, Wiwek, Yellow Claw, Ambush, MC Roga, Zawdi MC and a special guest to be announced soon.