Kyra La Grange

BRITSE ZANGERES IN NOVEMBER NAAR NEDERLAND.

De Britse zangeres Kyla La Grange komt in november voor 2 concerten naar Nederland. De zangeres, die onlangs nog met haar single ‘Cut Your Teeth’ de 3FM Megahit scoorde, is op 6 november in de hoofdstedelijke Paradiso en op 22 november in het Groningse Simplon te zien. De kaartverkoop start op zaterdag 20 september om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van beide podia.

La Grange begon haar muzikale carrière in 2011 en debuteerde met het album ‘Ashes’. Ze wist hiermee al veel nieuwsgierigheid te wekken en positieve aandacht te generen. Kenners tipten haar als een van de veelbelovende artiesten om goed in de gaten te houden.

Afgelopen juni verscheen La Grange’s tweede studioplaat getiteld ‘Cut Your Teeth’. Anders dan voorganger ‘Ashes’ klinkt dit album veel luchtiger en opgewekter. Het resultaat is eigentijdse en minimalistische pop dat zowel een organisch als elektronisch geluid herbergt. Afkomstig van dit album is de gelijknamige single ‘Cut Your Teeth’. Deze bezorgde La Grange internationaal succes nadat de Noorse producer Kygo er een remix van maakte (zie video). Vorige maand werd deze single remix hier in Nederland nog uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Meer informatie over Kyla La Grange is te vinden op www.kylalagrange.com.