Paul Simon & Sting

EXTRA SHOW PAUL SIMON & STING MET HUN “ON STAGE TOGETHER TOUR” IN DE ZIGGO DOME.

Aangezien hun show van 22 maart binnen een dag was uitverkocht, wordt er een tweede Nederlandse show toegevoegd aan de On Stage Together tour van Paul Simon & Sting. Op zaterdag 18 april zullen zij nogmaals de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen. De voorverkoop van dit concert begint vrijdag 26 september om 10:00 uur.

De beide oude vrienden kwamen op het idee van de On Stage Together tour tijdens een benefietshow voor de Robin Hood Stichting in 2013, waar zij voor het eerst samen optraden. De twee artiesten, die bekend staan om hun verkenningen van een grote verscheidenheid muzikale genres, hebben de grenzen van de popmuziek verlegd en spreken nog steeds tot de verbeelding van vele generaties fans.

Tijdens hun tour door Amerika, eerder dit jaar, lieten deze twee iconische singer/songwriters al gezamenlijk hun stem klinken, met uitvoeringen van hun beste songs, die ze zowel tezamen als apart ten gehore brachten.

“Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze tournee in Europa kunnen brengen,” zei Arthur Fogel, president van Global Touring “De tournee door Noord-Amerika was al een ongelooflijk succes, op vele fronten. Deze twee legendes zorgden voor onvergetelijke avonden, bomvol muziek.” Op de setlist staan ruim 30 songs, waaronder favorieten als “Boy In The Bubble,” “Fields of Gold,” “Driven To Tears,” “Mother & Child Reunion,” “Desert Rose,” “Every Breath You Take,” “The Boxer,” “Diamonds On The Soles of Her Shoes” en nog vele andere. De pers en het publiek waren unaniem in hun lofzang: het was een van de meest geprezen tournees door Noord-Amerika van 2014

Paul Simon & Sting – On Stage Together

Zaterdag 18 april 2015, Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 19.30 uur. Entree: €125, €98, €85, €69 (excl servicekosten)