Rachel Sermanni

SINGER-SONGWRITER OP 11 OKTOBER NAAR TIVOLI DE HELLING IN UTRECHT.

De Schotse singer-songwriter Rachel Sermanni komt op 11 oktober naar Nederland voor een eenmalig concert in Tivoli de Helling in Utrecht. Het is haar eerste show in ons land sinds haar clubtour in 2013. Toen gewapend met haar geprezen debuutalbum ‘Under Mountains’ en nu met haar nieuwe EP ‘Everything Changes’ en het live album ‘Live in Dawson City’. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van het podium.

Met haar vol lof ontvangen debuutplaat ‘Under Mountains’ weet de jonge en charmante Sermanni zich in rap tempo in de kijker van critici en muziekliefhebbers te spelen. Ook collega muzikanten waaronder Fink, Elbow, Mumford and Sons, Elvis Costello, Laura Marling en Lisa Hannigan zijn onder de indruk en overtuigd van haar muzikale kwaliteiten. Zij nodigen haar uit om als support act te openen.

Sermanni trekt al snel een eigen publiek. In Nederland is ze in 2012 voor het eerst te zien. Haar reeks solo optredens verkopen grotendeels uit. En ook de clubtour die in 2013 volgt, verloopt succesvol. Ze weet te imponeren met ingetogen, intieme en verhalende liedjes. De songs zijn authentiek, avontuurlijk, mysterieus en afwisselend vrolijk en donker. Maar niet alleen muzikaal valt ze op. Ook haar ontwapende en humorvolle manier van interactie met het publiek heeft een behoorlijke aantrekkingskracht.

Meer informatie is te vinden op www.rachelsermanni.net.