Songbird Festival

Line-up Songbird Festival bijna compleet.

Met de bevestiging van nog eens 23 acts is het programma van de vierde editie van het Songbird festival bijna compleet.

Op zaterdag 22 november komen ook  Jacqueline Govaert, Gabriel Rios, Démira en Lucas Hamming naar de Rotterdamse Doelen. Ook is een van de zalen het Popunie Live Café te vinden, waar in samenwerking met de Popunie, Gita Buhari, Feaver, The Yes Please, Linda Kreuzen en Bregje Sanne Lacourt optreden.

Het programma van zondag 23 november  is uitgebreid met Hozier, Raul Midón, G. Love, Kovacs, Twin Forks, Henny Vrienten, Judy Blank, Dancing Years, Broken Twin, Cosmo Sheldrake, Ryan Keen, Tommy Ebben, Rondé en Emil Landman.

Tijdens Songbird verandert De Doelen in een intiem indoor festival. Het singer-songwriterfestival vindt net als in 2013 op twee dagen plaats.  Wel is de opzet iets veranderd.  Zaterdag 22 november heeft een compactere opzet met programma in drie zalen. Zondag  23 november is net als voorgaande jaren een muzikale ontdekkingstocht  in zes zalen. Op beide dagen spelen alle artiesten een volledige set. De meesten met band, maar sommigen in speciale samenstelling.

Eerder werden al Racoon, Nick Mulvey, Dotan, Boy & Bear, Josh Record, Eaves en de winnaar van het tv programma van De Beste Singer-Songwriter van Nederland Stef Classens aangekondigd. Op een later moment zal aan de zondag nog een naam worden toegevoegd.

3FM presents

Songbird Festival

Zaterdag 22 november 2014

Aanvang: 17.30 uur

Entree: € 34  (excl. servicekosten)

Zondag 23 november 2014

Zondag 23 november 2014

Aanvang: 16.00 uur

Entree: € 39  (excl. servicekosten)

Passe-partout: € 69 (excl. servicekosten)

Vogelnestjes (hotelovernachting incl passe-partout en ontbijtconcert voor twee personen): € 237

Foto: Harold Versteeg