UIT Festival Den Haag

Mooie zomerse dag zorgt voor veel UIT Festival bezoekers.

Het culturele seizoen in Den Haag opende op zondag 7 september 2014 met meer dan 100 voorstellingen tijdens het Haagse Uitfestival. Het Lange Voorhout in Den Haag vormde vandaag dè culturele hotspot met podia met klinkende namen, een veelheid aan verrassend straattheater, amateurkunst en een festivalmarkt vol informatie over en kortingskaarten voor het komende culturele seizoen. Theaters en andere culturele instellingen om het Lange Voorhout en om het Spuiplein in Den Haag openden hun deuren voor een gratis voorproefje van de voorstellingen van het komende seizoen.Op het Lange Voorhout podium traden artiesten op als Do, Sandra van Nieuwland, Hadewych Minis en DI-RECT. Zij waren de afsluiters en zorgden voor heel veel publiek op deze mooie nazomerse dag.

Fotografie: Loes van de Kraats