We Are Electric

Eerste namen WE ARE ELECTRIC.

“We Electrify, We Shake Things Up, We Are Electric”. De tweede editie van het internationale crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC vindt op zaterdag 15 november plaats in het Eindhovense Klokgebouw en heeft met Rudimental DJ Set (UK), Gesaffelstein DJ Set (FR), 2manydjs (BE), Noisia (NL), A-Trak (CAN), The Subs (Live) (BE), De Sluwe Vos (NL)en Man With No Shadow (NL) al een reeks klinkende namen te pakken. Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan het programma.

WE ARE ELECTRIC gelooft in een nieuwe generatie van spannende electronische dance-acts en krachtige performances met de nadruk op energie en spanning en wil de rock en rebelsheid terugbrengen in de dance. De eerste editie van het ruim op voorhand uitverkochte festival, dat vorig jaar november werd gehouden met onder meer Major Lazer en The Bloody Beetroots Live, overtrof moeiteloos de torenhoge verwachtingen. Ruim 7000 bezoekers lieten zich door het concept betoveren en beleefden een uitzinnige avond die dankzij internationale grootheden, nationale helden en vooruitstrevende acts een lust was voor álle zintuigen. Op de website van WE ARE ELECTRIC is de aftermovie te bekijken en zoals www.clublifemagazine.nl het omschreef: “Overall gezien was het een fantastische en innoverende avond. Het entertainmentniveau was zeer hoog, de programmering was top, de visuals waren betoverend en het professionalisme van de organisatoren droop er vanaf. WE ARE ELECTRIC zal jaarlij ks terugkeren en ook wij zijn er volgend jaar graag weer bij!”

Op zaterdag 15 november 2014 vormen drie karakteristieke zalen van het monumentale industriële Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven opnieuw het perfecte decor voor een samensmelting van explosieve DJ sets, adembenemende visuals en energieke live acts: van gevestigde namen tot de allernieuwste acts, van UK Beats tot Electro en van Trap/ HipHop tot House.

Start verkoop Early Birdtickets (alleen voor 18+)

Vorig jaar vlogen de voordelige Early Birdtickets in no time de deur uit en verkocht WE ARE ELECTRIC ruim op voorhand uit. Dit jaar zijn er daarom 1500 Early Birdtickets beschikbaar; de verkoop start aanstaande zaterdag 6 september om 10.00 uur via de website en Primerawinkels. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder!

WE ARE ELECTRIC ONLINE

www.we-are-electric.nl

www.facebook.com/weareelectric.nl

www.twitter.com/WAEfestival

3FM Presents

WE ARE ELECTRIC

Met o.a.: Rudimental DJ Set (UK), Gesaffelstein DJ Set (FR), 2manydjs (BE), Noisia (NL), A-Trak (CAN), The Subs (Live) (BE), De Sluwe Vos (NL) en Man With No Shadow (NL)

Zaterdag 15 november 2014, Klokgebouw, Eindhoven

Aanvang / deuren open: 20.00 uur

Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten €  2,50)

Regular tickets: € 34,- (exclusief servicekosten €  2,50)