Gers Pardoel

Zanger heeft LuxorLive in zijn greep.

Op vrijdag 24 oktober stond Gers Pardoel in LuxorLive voor een concert. Dat was als vanouds een dolle boel en een zaal die op zijn kop stond.

Het nieuwe album van Gers Pardoel heet ‘De Toekomst Is Van Ons’. Het nummer Louise was al veelvuldig op de radio te horen. In Luxor Live liet gers zien waar hij goed in is: een volle zaal overtuigen.

Met zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ brak Gers Pardoel alle records. De plaat stond meer dan een jaar in de Album Top 100, behaalde de platina-status in zowel Nederland als België en bracht vijf singles voort, waaronder de grootste Nederlandstalige hit ooit ‘Ik Neem Je Mee’. De video bij het nummer is de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van Youtube, de teller staat inmiddels op ruim 16 miljoen views.

Fotografie: Rob Herstel