Enrique Iglesias

Stomende show in Ziggo Dome.

Op 18 november was Enrique Iglesias weer in Nederland. In het kader van zijn wereldwijde Sex And Love Tour deed hij de Amsterdamse Ziggo Dome aan.

Iglesias breekt na drie Spaanstalige albums wereldwijd door met zijn eerste Engelstalige album Enrique. Daarop staan onder meer de hits Bailamos, Rhythm Divine en zijn hit Could I Have This Kiss Forever met Whitney Houston. Met wereldwijd meer dan 100 miljoen verkochte albums is Iglesias de best verkopende Spaanstalige zanger. Enrique staat bekend om zijn live optredens waarmee hij zijn fans van begin tot eind weet te entertainen. “I love the adrenaline I feel when I’m on stage and the energy I get from my fans”, aldus Enrique.

In maart kwam Iglesias zijn 10e album uit, “Sex And Love” getiteld. Hierop bewijst hij wederom waarom Bilboard hem heeft uitgeroepen tot “The King of Latin Pop and The King of Dance”. Met zijn single Bailando van dit album haalde hij zijn 25e nummer 1 in de Billboard Hot Latin Songs charts.
“When people listen to the album, I hope they can forget whatever’s going on and just enjoy it”, spreekt hij zijn wens uit. @Ziggo Dome

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl