Fleetwood Mac

Legendarische band naar Ziggo Dome.

Op maandag 1 juni 2015 zal de legendarische band Fleetwood Mac in de volledige bezetting, dus inclusief Christine McVie, terugkeren naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag, 14 november, om 11 uur.

Na een volledig uitverkochte tour in 2013, keren rocklegendes Fleetwood Mac in 2015 terug naar Nederland met hun On With The Show Tour. Deze succesvolle tour reist  op dit moment door de Verenigde Staten en behelst bijna 70 shows door heel het land. Na afwezigheid van 16 jaar heeft ook Christine McVie zich weer aangesloten bij de band.

Tijdens de tour in 2013 verscheen Christine McVie in de London O2 Arena al op het podium om de klassieker Don’t Stop te brengen en ontving daarmee een staande ovatie van het publiek. “Het voelde zo vertrouwd om weer met de rest op het podium te staan. Daarna begonnen we weer te praten over optreden en het voelt alsof dit de juiste tijd is om dat weer te doen”, zegt ze zelf. De rest van de band zegt: ”Wat ons betreft is ze eigenlijk nooit weggeweest. Het verheugt ons haar weer bij ons op het podium te hebben”.

 

Fleetwood Mac brak in 1977 door met het album “Rumours”. In haar ruim 47 jarig bestaan heeft de band ondanks diverse wisselingen in bandbezetting talloze hits weten te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En ook op dit moment ontvangt de band lovende recensies over de On With The Show Tour in Amerika.

Let op: In tegenstelling tot veel andere concerten begint de voorverkoop voor dit concert om 11:00 uur!

Fleetwood Mac –  On With The Show Tour

Maandag 1 juni 2015, Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur. Tickets: €75, €85, €89 (excl. servicekosten)