Lenny Kravitz

Zanger met knallende rockshow in Ziggo Dome.

Lenny Kravitz kan nog steeds rocken als de beste. Dat liet hij gisteren wederom zien en horen in Ziggo Dome. Vooral de oude hits gingen erin als koek en lieten zien dat Lenny nog steeds de rockster is die hij altijd al was.  naar buiten gebracht zoals het albumhoesje, de complete tracklist en de lyric video van de single ‘The Chamber’ die is te zien via Vevo.

Het tiende studioalbum ‘Strut’ kwam op 22 september uit via Roxie Records/Kobalt Services. Het is een echt rock & roll album dat heel ritmisch is en waarop het thema verlangen in al zijn vormen wordt verkend. Het zijn nummers gemaakt met het hart op de tong en dat is precies wat Lenny Kravitz voor ogen had. Hij scoorde de afgelopen jaren vele wereldhits en verkocht bijna  40 miljoen albums. Voor hem is dit het perfecte moment om terug te keren naar de essentie.

Lenny Kravitz zegt over het nieuwe album “This record brought me back to a place of what I love so much about music. Back to the feelings I had when I was in high school. It’s a real rock & roll record – it’s raw, it’s got soul and it came together really quickly.”

In Ziggo Dome werd het publiek getracteerd op een knallende rockshow.

Fotografie: Paul Barendregt