Miranda Sings

AMERIKAANSE YOUTUBE-SENSATIE MIRANDA SINGS NAAR AMSTERDAM.

De hilarische en geroemde Amerikaanse comédienne Miranda Sings is komend jaar met haar one woman show ‘Miranda Sings with Special Guest Colleen Ballinger’ voor het eerst in Nederland te bewonderen. Na vele succesvolle stand-up shows in de Verenigde Staten, komt de uiterst opvallende YouTube-persoonlijkheid nu ook naar Europa. Op 4 juni 2015 betreedt ze het podium van De Meervaart in Amsterdam. Kaartverkoop voor Miranda Sings start op vrijdag 31 oktober om 10.00 uur via Ticketmaster.

Het begon voor Colleen Ballinger (alias Miranda Sings) in 2009 als een inside joke met video’s op YouTube waarin karakter en buitenbeentje Miranda Sings de spot drijft met de volgens haar ongetalenteerde mensen die van niets een YouTube carrière proberen te maken.

Onverwacht gingen de video’s viral en zes jaar later heeft de comédienne groots internationaal succes. In haar populaire video’s maakt Miranda Sings met een overload aan sarcasme, rode lipstick en hyperactieve gezichtsuitdrukkingen, parodieën op popnummers. Ze laat op humoristische wijze haar zang en dans “skills” zien en geeft ze haar ongezouten mening over haar haters, actuele thema’s  en evenementen, voorzien van typische quotes als ‘I’m not kidding!’.

Invloedrijke YouTuber
Sings’ YouTube-kanaal heeft ruim 250 miljoen views, ze mag zich inmiddels toevoegen aan de prestigieuze lijst ‘100 meest invloedrijke Youtubers’ en de critici zijn lovend. The Times of London stelde dat ondanks dat Ballinger’s video’s haar “een lieveling van de musical-scene van Broadway hadden gemaakt, het niet online was maar op het podium waar Miranda ijzingwekkend tot leven komt.”

Europees debuut
In haar Europese tour doet Miranda Sings Nederland voor het eerst aan. De comédienne staat garant voor een hilarische avond vol met comedy, pophits, dramatische haatmails en nooit eerder vertoonde video’s, geserveerd met een heerlijk gevoel voor theater!Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Miranda Sings start vrijdag 31 oktober om 10.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €24,- exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 12 50 (€ 0,60 p/m). Het aanvangstijdstip van de show in De Meervaart Amsterdam is 20.00 uur.

Meer over Miranda Sings: www.mirandasings.com