Nielson

Zanger op nummer 1 in Belgie met
“Sexy Als Ik Dans”

Nielson’s hit single “Sexy Als Ik Dans” heeft vandaag de nummer 1 positie behaald in de Belgische hitlijsten.

Nielson zegt: „Niet normaal dit! Vorige week werd het nummer al platina in Nederland, en nu dit! Ik vind het heel bijzonder dat mensen in Belgie “Sexy Als Ik Dans” ook luisteren!”

 “Sexy Als Ik Dans” werd deze week het meest gedownload in buurland Belgie en is daarmee nu op nummer 1 in de “Ultra Top”, De Belgische Top 100, beland. Ook doet het nummer het erg goed in Suriname en Curacao, waar hij in de top 10 staat.

In augustus vroeg Nielson ter promotie van ”Sexy Als Ik Dans” aan bekende Nederlanders hun meest verleidelijke dansmoves te delen. Via social media stroomden de video’s binnen en was zijn muzikale oproep een groot succes. De single staat sinds de release al weken hoog in de Nederlandse hitlijsten en is een regelrechte zomerhit te noemen.

2014 is tot nu toe een bijzonder goed jaar voor Nielson. Naast de gouden en platina plaat voor ‘Sexy Als Ik Dans’ ontving Nielson een Buma NL Award en 100% NL Award voor de single ‘Hoe’ en zijn langverwachte en zeer succesvolle debuutalbum ‘Zo Van Ah Yeah’ kwam in maart uit. Nielson ontving al eerder een dubbel platina plaat voor ‘Beauty & the Brain’ en een platina plaat voor ‘Hoe’, zijn samenwerking met Miss Montreal.

Nielson is ook genomineerd voor maar liefst drie 100%NL Awards, waarvoor nu gestemd kan worden.