Speedfreax ‘Cirque du Freax’

Megaspektakel in de Maasilo.

Speedfreax presenteert zaterdag 29 november een spektakel dat zijn weerga niet kent in het Rotterdamse nachtleven. In de Maassilo zullen circus artiesten van over de hele wereld een fantastische show weggeven onder leiding van Spreekstalmeester mr. Toulouse le Trecque. Een bonte verzameling van jongleurs, acrobaten, salto mortales, wilde dieren, Freaks, sideshows en Burlesque.

Te bewonderen zijn onder andere le Cirque Métaphysique de Nepco, Flying Gremlin Pamela Ferraroni, Catwoman Miss Sophia Rose, Chi-Chi de Clown, , mr. Gazoline uit Perpignan, Tony Heinz en zijn Pogo Chickens, Olga en Oleg Jankowski met hun wereldberoemde Koningspoedelsshow (winnaars van de Medaille d’Or op het Monte Carlo International Circus Festival), BH aka Miss B-have & Huub Lemmens, Lenn the Man met de Langste Armen, en acrobaten duo de Brekers.

Een nachtelijk avontuur dat overloopt van de spanning, humor, verbazing en plezier!

De muzikale omlijsting op het Speedfreax podium wordt gedaan door oa UK Garage legends DJ Q en Gomes met een back-to-back set van 2 uur, DJ Oneman en BBC 1 Radio DJ Target. De nieuwe muzikale area ‘House of Freax’ heeft de echte house sound met een vleugje techno waar onder andere Grant Nelson en Risksoundsystem achter de decks zullen staan. Natuurlijk mag deze editie het vertrouwde ‘L’Afrique’ niet ontbreken met residents Rancido en CinCity, die worden bijgestaan door Wantigga en Rico Rosa.

Complete Line Up

SPEEDFREAX

Oneman (UK)

DJ Q (UK)

Gomes

Target (UK)

SirOJ

Blaize

HOUSE OF FREAX

Grant Nelson (UK)

Risksoundsystem

Cinnaman

D. Ribeiro

L’AFRIQUE

Rancido

CinCity

Wantigga

Rico Rosa

MC’S

Miss Bunty

MC Spyder

MC Vin E

Tickets

De early bird tickets zijn uitverkocht! Reguliere tickets kosten € 25,- en kunnen worden gekocht via http://www.speedfreax.com

Wat: Speedfreax ‘Cirque du Freax’
Wanneer: Zaterdag 29 November 2014, van 22.00 uur – 06.00 uur
Waar: Maassilo, Rotterdam (Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam)