The Asteroids Galaxy Tour

Deense band gaat los in Doornroosje.

The Asteroids Galaxy Tour doen de gouden tijden van Stax en Motown herleven, maar gooien er wel een vrolijke bak psychedelica overheen.

De Deense band werd in 2008 bekend doordat hun single `Around The Bend´ werd gebruikt voor een Apple-reclame en op het moment doet Heineken er nog even een schepje bovenop door het nummer ‘The Golden Age’ voor hun nieuwe wereldwijde commercial te gebruiken. Gelukkig hebben ze niet alleen die twee nummers gemaakt maar ook het prachtige debuut ‘Fruit’ en het tweede album ‘Out Of Frequency’ uit 2012, een nieuw album is in de maak. The Asteroids Galaxy Tour bestaat uit Mette Lindberg (zang) en Lars Iversen (bas/toetsen) die de kern vormen van de band uit Kopenhagen, maar live worden zij bijgestaan door een extra saxofonist, trompettist, gitarist en drummer. @Doornroosje

Fotografie: Rob Herstel