Astronautalis

RAPPER OP MAANDAG 25 MEI IN PARADISO.

Op maandag 25 mei komt Astronautalis naar Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show van de Amerikaanse indie-rapper start op zaterdag 13 december om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Van autobiografische albums tot tours met artiesten als Tegan and Sarah en van projecten samen met Bon Iver tot freestylen verheffen tot een ware kunstvorm, niets is de muzikant Andy Bothwell a.k.a. Astronautalis te gek. Door de jaren heen heeft Astronautalis een geheel eigen sound ontwikkeld die net zo divers is als de mensen waarmee hij geregeld samenwerkt. Zo heeft hij op zijn laatste album ‘This Is Our Science’  samengewerkt met de Grammy genomineerde producer John Congleton (o.a.Modest Mouse, Bill Callahan en St. Vincent) en werd hij bijgestaan door artiesten als P.O.S. en Alias (Anticon/Sage Francis). Ook zijn in 2015 te verschijnen nieuwe plaat zal niet in een paar woorden te vatten zijn, want meesterverteller Astronautalis weet er altijd zijn eigen draai aan te geven met zijn meeslepende en gepassioneerde nummers.

Astronautalis maakt hoofdzakelijk zijn eigen beats, maar tourt sinds een aantal jaar met een live-band, waarmee de shows garant staan voor een flinke bak energie en diversiteit. Daarnaast is de beste man een meer dan begenadigd freestyler, wat ook tijdens de show in Paradiso ongetwijfeld één van de hoogtepunten van de avond zal zijn.
Maandag 25 mei 2015
ASTRONAUTALIS
Paradiso| Amsterdam
Entree: € 9,- (excl. servicekosten + lidmaatschap)
De kaartverkoop begint op zaterdag 13 december om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.