Carlos Santana

Zanger/gitarist op dinsdag 30 juni in Ziggo Dome.

Santana heeft zojuist de data van The Corazón Tour bekend gemaakt, die op 8 mei van start gaat in St. Petersburg. Op dinsdag 30 juni staat de gitaarlegende met zijn band in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

De Mexicaanse zanger Carlos Santana vergaarde zijn roem in de jaren zestig en zeventig toen hij met zijn band Santana experimenteerde met een mix van rock, salsa en jazz fusion. 4 decennia later speelt de gitarist nog altijd een grote rol in de hedendaagse muziekindustrie. Santana heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht, voor meer dan 100 miljoen fans opgetreden en diverse prijzen gewonnen waaronder 10 Grammy Awards en 3 Latin Grammys. Eerder dit jaar bracht hij zijn nieuwste album Corazón uit. Een volledig Latin album waarop de meestergitarist samenwerkte met grote namen uit de reggae en Latin waaronder Gloria Estefan, Ziggy Marley en Juanes.

De aankondiging van de tour volgt op de lancering van zijn boek The Universal Tone: Bringing My Story To Light en de optredens in de House of Blues in Las Vegas Mandalay Bay Resort.

Santana speelt tijdens zijn concerten niet alleen zijn nieuwe nummers maar ook zijn oude bekende hits zullen zeker niet ontbreken. Ga voor een volledig overzicht van de The Corazón Tour naar www.santana.com.