Don’t Let Daddy Know

Martin Garrix komt aankomende editie versterken.

Don’t Let Daddy Know heeft het genoegen om EDM superster Martin Garrix te verwelkomen. De Nederlandse DJ is de hoofdact op de komende editie van DLDK in Nederland. Naast Garrix treden Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, NEW_ID, Quintino en Sem Vox op. Het zeer populaire dance-event vindt voor de tweede keer plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 21 februari 2015.

Martin Garrix is nog maar 18 jaar en heeft nu al de wereld aan zijn voeten liggen. In 2013 werd Garrix in een klap bekend met de wereldhit ‘Animals’. Sindsdien is zijn ster rijzende. Het Nederlandse supertalent deed in 2014 maar liefst 45 landen aan, werd #4 in de gerenommeerde DJ Mag Top 100, de beste performer van 2014 volgens Beatport en scoorde grote hits met ‘Goldskies’, ‘Tremor’ en ‘Virus’. Martin Garrix staat garant voor een onvergetelijke party. DLDK is dan ook erg trots hem te kunnen verwelkomen.

Naast Martin Garrix zullen ook Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, Sem Vox, NEW_ID en Quintino optreden op DLDK. De Duitse DJ Deniz Koyu brak wereldwijd door met ‘Tung’ en staat bekend om zijn innovatieve house sound. Dirty South werd voor zijn remixen genomineerd voor twee Grammy Awards en gooide in 2014 hoge ogen met zijn korte speelfilm en bijbehorend album ‘With You’. Het Amsterdamse duo NEW_ID staat garant voor een set met big grooves en melodieuze big room. Quintino kwam dit jaar binnen als #86 in de DJ Mag Top 100 en is hard op weg een headliner te worden. Als residents van DLDK weten Sem Vox en Ummet Ozcan als geen ander het DLDK publiek te bedienen. Beide DJs draaiden tot nu toe op meerdere edities en wisten keer op keer de zaal in vlam te zetten.

Don’t Let Daddy Know begon drie jaar geleden op Ibiza en heeft maar één doel: de wereld veroveren. DLDK garandeert een intense clubervaring die in je geheugen gegrift zal staan. Het stijlvolle succesconcept van E&A Events staat bekend om haar internationale allure met spectaculair entertainment en waanzinnige shows. De eerste Nederlandse editie, die in maart ‘14 plaats vond in de Ziggo Dome, was uitverkocht.

Line up

Martin Garrix (NL)

Deniz Koyu (DE)

Dirty South (AUS)

NEW_ID (NL)

Quintino (NL)

Sem Vox (NL)

Ummet Ozcan (NL)

Zawdi MC (NL)

Tickets

Early Bird Tickets zijn al uitverkocht. Reguliere tickets kosten € 57 en zijn verkrijgbaar via www.dldk.com. #DLDK

Bekijk de aftermovie van DLDK 2014: https://www.youtube.com/watch?v=J1lozTYeMOE