Eros Ramazzotti

Italiaanse zanger op 3 november naar Ziggo Dome.

De Italiaanse superster Eros Ramazzotti heeft zijn zojuist zijn nieuwe tournee voor 2015 aangekondigd. De tour gaat begin september in Italië van start en komt op dinsdag 3 november naar Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start dinsdag 16 december om 10.00 uur.

Eros Ramazzotti wordt ook wel het wonderkind van de Italiaanse popmuziek genoemd. In 1984 breekt hij in thuisland Italië door met het winnen van het Sanremo festival met het nummer Terra Promessa. Wereldwijde faam vergaarde Eros met de hits ‘Se Bastasse Una Canzone’, ‘Adesso Tu’, ‘Musica è’,  ‘Cose Della Vita’ en door zijn duetten met internationale supersterren als Cher, Tina Turner, Anastacia en Joe Cocker.

 

De zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums. In 2012 bracht hij zijn meest recente album NOI uit. Hiervan verkocht hij meer dan 700.000 exemplaren en een gelijknamige wereldtournee volgde. Naast de aankondiging van zijn nieuwe tour wordt er volgend jaar ook een nieuw album verwacht.

Radio 10 presenteert

Eros Ramazzotti – World Tour 2015

Dinsdag 3 november 2015. Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 39, € 46, € 49 en € 54 (excl. servicekosten)

Foto’s: Harold Versteeg