Night at The Park

UB40 en De Dijk op tweede editie van Night at the Park.

De Britse band UB40 is één van de headliners op de tweede editie van Night at the Park op 27 juni 2015 in het Haagse Zuiderpark. Naast UB40 zal ook de Amsterdamse band De Dijk hun opwachting maken op het Haagse festival. De volledige line-up van Night at the Park wordt in februari  bekend gemaakt. De kaartverkoop van Night at the Park start vanmiddag om 16:00 uur met de allereerste Super Early Bird tickets via www.nightatthepark.nl.

UB40

In de jaren ’80 en ’90 domineerden de mannen van UB40 alle hitlijsten in de wereld met hits zoals Red Red Wine, Kingston Town, I Got You Babe en nog veel meer. De sound van de band wordt gekenmerkt door de typische reggae vibe en de unieke stem van de leadzanger Ali Cambell. In 2008 werd bekend dat Ali Cambell de band verlaat. De frontman vormt nu samen met andere leden van het eerste uur, Mickey en Astro, de kern van UB40. In deze formatie tourt de band de hele wereld over en hebben in oktober zelfs een album gereleased genaamd Silhouette, dat door de recensenten wordt omschreven als verfrissend en uitdagend.

De Dijk

Sinds de jaren ’80 is de Amsterdamse band De Dijk al een begrip in de Nederlandstalige popmuziek. Hun stijl is te omschrijven als unieke mix van soul, blues, rock en chanson. Maar de sound van De Dijk reikte ook tot ver buiten de landsgrenzen. In 2010 werkten de Amsterdammers samen met de Amerikaanse rock en soul legende Solomon Burke met het album Hold on Tight als resultaat. Een album met in het Engels vertaalde klassiekers van De Dijk. Het nieuwe studioalbum Allemansplein van De Dijk is typisch ‘Dijkiaans’ te noemen. Songs vol emotie met een minstens zo mooie muzikale omlijsting.

Super Early Bird tickets & Complete line-up

De kaartverkoop van Night at the Park start op 4 december om 16:00 uur waarin de Super Early Bird tickets beschikbaar zijn voor slechts €18,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.nightatthepark.nl en www.facebook.com/nightatthepark. Naast UB40 en De Dijk zal Night at the Park de line-up in februari verder uitbreiden met meer artiesten van nationale – maar absoluut ook van internationale naam en faam.

Night at the Park 2015

Na een succesvolle eerste editie in 2014 kondigde organisator DUCOS Productions al snel aan dat een tweede editie van het gloednieuwe Haagse festival niet kon uitblijven. Night at the Park vindt op 27 juni plaats in het Haagse Zuiderpark vanaf 14:00 uur t/m 23:00 uur.

Voor meer informatie:

www.nightatthepark.nl