Sunday Sun

Sunday Sun en Lucas Hamming samen op tour in het voorjaar van 2015.

In het voorjaar van 2015 ondernemen powerpop kwartet Sunday Sun en singer-songwriter Lucas Hamming een gezamenlijke tour langs negen Nederlandse zalen. De energieke, straf gespeelde powerpop van Sunday Sun, door Spotify uitgelicht als één van dé talenten voor 2015 en eerder al opgepikt door 3FM, combineert wonderwel met de ruige strot en het Britse rockgeluid van Lucas Hamming. De voorverkoop voor deze tour is zojuist gestart.

Debuutalbum en 3FM Megahit

Het debuutalbum van Sunday Sun, We Let Go, verscheen vorige maand bij V2 Records. Zonniger powerpop dan eerste single I Call You Honey bestaat niet. Dat vonden ook De Wereld Draait Door (1 daverende minuut) en 3FM, dat de single grijsdraait en de band eerder tot Serious Talent bombardeerde. Dat deden ze ook met Lucas Hamming, die te zien was in De Beste Singer-Songwriter van Nederland en met Mojo Mischief een 3FM Megahit scoorde. Begin 2015 volgt een tweede EP, voorafgegaan door een nieuwe single.

Beider talent is ook Spotify niet ontgaan: I Call You Honey en Mojo Mischief schitteren in hun Spotlight 2015. Elk jaar onthult Spotify deze playlist van opkomende artiesten waarvan wordt verwacht dat ze doorbreken. De lijst is samengesteld met behulp van Spotify’s eigen muziekexperts en belangrijke data als hun Viral Charts. Daar sluiten we ons graag bij aan!

Ticketinfo

Tickets voor shows in deze tour zijn nu verkrijgbaar via de sites van alle zalen en clubs.

3FM Serious Talent & Spotify Spotlight presenteren:

 

Sunday Sun + Lucas Hamming

 

27 februari 2015: De Vorstin, Hilversum

28 februari 2015: Simplon, Groningen

7 maart 2015: 013, Tilburg

12 maart 2015: EKKO, Utrecht

19 maart 2015: Patronaat, Haarlem

26 maart 2015: Paard van Troje, Den Haag

3 april 2015: Kroepoekfabriek, Vlaardingen

4 april 2015: Metropool, Hengelo (met The Elementary Penguins)

2 mei 2015: De Pul, Uden