U2

U2 VOEGT EXTRA CONCERTEN AAN DE iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015 TOE.

12 & 13 september in Ziggo Dome Amsterdam

Live Nation maakt vandaag bekend dat U2’s iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 in diverse steden in Europa en Noord Amerika uitverkocht is geraakt. Vanwege de enorme belangstelling, inclusief een record aantal van 118.000 online transacties in New York, zijn er twee extra concerten aan de tour toegevoegd in New York, Boston, Montreal, Amsterdam, Stockholm, Berlijn en Parijs. De kaartverkoop voor deze extra concerten start aanstaande maandag 15 december. Een volledig overzicht van het tourschema staat hieronder weergegeven

“We are going to try to have a completely different feeling from night one to night two,” aldus Bono, “and have some fun playing with the idea of innocence and experience. More to be revealed!”

Arthur Fogel, president van Global Touring en voorzitter van Global Music zegt over de tour: De kaartverkoop van de iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour is geweldig. We proberen aan de enorme vraag te voldoen.

De iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour volgt op de release van U2’s dertiende studioalbum ‘Songs Of Innocence’ , dat werd weggegeven aan abonnees van U2.com en door Apple werd aangeboden aan meer dan een half miljard internationale gebruikers van de iTunes Music Store. Sindsdien is Songs of Innocence 81 miljoen keer gestreamd en door 30 miljoen fans gedownload.

De kaartverkoop voor de extra concerten voor de U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 start aanstaande maandag 15 december. U2.com leden die hun code nog niet hebben gebruikt en nieuwe leden hebben vanaf aanstaande woensdag 10 december tot vrijdag 12 december 12.00 uur toegang tot de pre-sale via U2.com. In de pre-sale zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen beschikbaar.