Down The Rabbit Hole

Eerste bevestigingen bekendgemaakt.

De eerste bevestigingen voor de tweede editie van Down The Rabbit Hole zijn aangekondigd. o.a. Damien Rice, The War on Drugs, Alabama Shakes, Patti Smith and her Band perform Horses en The Gaslamp Killer Experience komen naar het festival dat 26 – 28 juni 2015 plaatsvindt in de Groene Heuvels in Beuningen (GLD). De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.
De eerste editie van Down The Rabbit Hole was met zo’n 10.000 bezoekers een groot succes. Ook dit jaar bestaat het festival uit drie tenten waarin het muziekprogramma zich vanaf het begin van de middag tot diep in de nacht afspeelt. Daarnaast zijn er diverse gebiedjes met elk hun eigen sfeer, aankleding en uitstraling en worden het bos en meer ook bij het festivalterrein betrokken. Nieuw dit jaar is dat de vrijdag een volledige festivaldag wordt en dat bezoekers al op donderdag naar het terrein kunnen komen om hun tent op te zetten. Voor Down The Rabbit Hole worden alleen drie-dagenkaarten verkocht.
Vandaag worden de eerste namen aangekondigd:

Damien Rice
The War on Drugs
Alabama Shakes
The Gaslamp Killer Experience
Patti Smith and her Band perform Horses
Fat Freddy’s Drop
Motorpsycho
Goat
Andrew Bird
Glass Animals
Happyness
Dolomite Minor
Meridian Brothers
Binnenkort volgen meer bevestigingen en op http://www.downtherabbithole.nl/ is een uitgebreide omschrijving van bovenstaande acts te vinden.
De kaartverkoop is per direct van start via www.ticketmaster.nl. Er worden alleen driedagen-kaarten verkocht waarbij een plek op de tentencamping is inbegrepen. Tot 1 februari geldt een zeer voordelige Early Rabbit actie waarbij een ticket slechts €99,- kost (excl. servicekosten). Daarna kost een festivalticket €125,- (excl. servicekosten). Vanaf 1 februari geldt bovendien een speciale groepskorting: wie met 12 mensen komt betaalt slecht 10 kaarten.
Voor wie niet met een eigen tent wil komen, zijn er op het Rabbit Resort diverse andere overnachtingsmogelijkheden waaronder volledige ingerichte tipi’s, FestiTenten, pipowagens, PodPads en nog veel meer. Zelfs kamperen óp het water is mogelijk. Het volledige aanbod en reserveren kan hier.
Het is ook mogelijk om met een eigen camper, caravan of vouwwagen te komen. Hiervoor is een aanvullend Camper Camper ticket noodzakelijk. Deze is verkrijgbaar via Ticketmaster.

DOWN THE RABBIT HOLE 2015

Vrijdag 26 juni – zondag 28 juni 2015 (arriveren op donderdag 25 juni is mogelijk)
De Groene Heuvels, Beuningen (GLD)

Early Rabbit (3 dagen festival + plek op de tentencamping): €99,- (excl. servicekosten), verkrijgbaar tot 1 februari
Festivalticket (3 dagen festival + plek op de tentencamping): €125,- excl. servicekosten)
Groepsticket (3 dagen festival + plek op de tentencamping): 12 tickets voor de prijs van 10: €1.250,- (excl. servicekosten)
Parkeerticket: €15,- (incl servicekosten). Bij de kassa op het terrein kost een parkeerticket €25,-
Camper Camping ticket: €69,- (incl. servicekosten)