Kingsland Festival

Line-up Kingsland Festival bekend.

De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden!

Hardwell en Martin Garrix in Amsterdam
De Amsterdamse editie van Koningsdag wordt gevierd met Kingsland Festival in en rondom de Amsterdam RAI. Het festival, dat dit jaar nóg uitgebreider is, heeft met vier stages het allerbeste dat de dance scene te bieden heeft. Zo zijn op de MainStage onder anderen Hardwell, Martin Garrix en Showtek te zien. Naast de Main Stage is dit jaar ook de Kings Stage onderdeel van het festival. Hier zullen DJ-grootheden als Sander van Doorn, Laidback Luke en Bassjackers, de allerbeste beats met het publiek delen.

Nieuw dit jaar op Kingsland is de Heldeep Stage. Grootheid Oliver Heldens heeft met zijn gelijknamige radioprogramma wereldwijd succes en presenteert tijdens Kingsland een scala aan artiesten uit zijn eigen genre, waaronder Fox Stevenson en Gregor Salto. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar The Flexican en Sef weer een eigen Yours Truly Stage hosten, waar fans los kunnen gaan op hun Eclectische beats. Zij zullen onder anderen FS Green, DJ Sliink (US) en DJ Q (UK) te gast hebben. Kingsland Festival biedt van 12.00 uur tot 20.00 uur non-stop muziek.

Armin van Buuren in Den Bosch
Ook Den Bosch wordt getrakteerd op een Koninklijk feest. Het evenemententerrein de Pettelaarse Schans zal omgetoverd worden tot een volwaardig Kingsland. Vanaf 12.00 tot 23.00 uur kunnen oranje fans genieten van diverse optredens, waarbij verschillende muziekstijlen aanbod komen. De volledige line-up bestaat enkel uit zwaargewichten met Armin van Buuren, Blasterjaxx, D-wayne, Dannic, Laidback Luke, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Ummet Ozcan, W & W, Wildstylez en Yellow Claw.

Kingsland Festival
Kingsland Festival is een succesvol concept dat de afgelopen twee jaar Amsterdam op zijn kop heeft gezet. Vele oranje fans hebben hier de Konings- en/ of Koninginnedag van hun leven gevierd. Wegens dit succes breidt het festival dit jaar uit naar Den Bosch en zal de editie in Amsterdam nog veelzijdiger worden dan afgelopen jaren. Kingsland Festival is een initiatief van ALDA Events, E&A Events en 4PM Entertainment.

Kaarten voor beide edities zijn vanaf vrijdag 27 februari 12.00uur te koop via www.kingslandfestival.nl . Op de website is ook de volledige line-up en meer informatie over de festivals te vinden.